Good morning 🧡


今朝はちょっとスパイシーなじゃがいものオーブン焼きと豆乳サワークリーム風のガレットでした。


今日も素敵な1日を✨

Jamoo な毎日にご訪問ありがとうございました😊



Good morning 🍁
It’s vegan Soda Garett soy cheese,watercress,yerrowmasterd potato and vegan sausage✨

Lake Yamanaka is in full bloom for autumn foliage, and teamLab and the autumn foliage festival are lit up in the evening.  You can enjoy lively autumn.

Have a lovely day 💕

おはようございます🍁

今朝はベジソーセージ、イエローマスタードポテト、クレソン、ソイチーズのヴィーガンガレット

山中湖は紅葉も見頃を迎え、夕方からはチームラボと紅葉祭りのライトアップも。賑やかな秋を楽しめます。

今日も素敵な一日を💕

#ヴィーガン#ベジタリアン#プラントベース#菜食#卵不使用#乳製品不使用#ミートフリー#サスティナブル#エコ#ゼロウェイスト#エシカル#旅#アレルギー#山梨グルメ#ヴィーガンの宿#菜食の宿jamoo #菜食の宿ジャムー #チームラボ #山中湖紅葉祭り #vegan#vegitarian#plantbased#sustainable#zerowaste#mtfuji#lakeyamanaka#veganfood#vegitarianhousejamoo #veganhotel

Jamoo の朝食で、ガレットの他にも塩フレンチトーストも人気☺️


今朝は4歳の可愛いゲストさんにペロリと食べてもらえました。


その女の子はね虫もお魚もみんな、生き物が大好きで、2歳の時に食卓のチキンを見てそれが鶏と知り、かわいそう🥲何でそんなことするの〜と大泣きだったそう。ママも確かにそうだよねと。以来、家族でveganになったんだって。


その時の、生き物が大好きでまっさらで純粋な瞳に映り、こみ上げてきたものは…


自分と同じ血が通っている生き物が当たり前に殺され食べられしまうことが、彼女にとってどれだけ辛いことだったのかなと、胸が苦しくなりました。


このまま大きくなって欲しいなぁ。。。


そしてそんな純粋な幼い心にも寄り添えるるような優しい宿を続ける使命を感じられずにいられない、穏やかで優しい朝でした。


In addition to galettes, salted French toast is also popular at Jamoo's breakfast ☺️


This morning, a cute 4-year-old guest ate it.


The girl loves creatures, both insects and fish, and when she was two she saw chicken on the table and she knew it was a chicken and she was sorry 🥲 Why did she do that? Was crying.  That's true for moms, isn't it?  Since then, her

family has become vegan.


At that time, she loved living things, and what she saw in her pure, pure eyes was ...


She wondered how painful it was for her to be killed and eaten by creatures with the same blood as herself.


She wants her to grow up like this. .. ..


And it was a calm and gentle morning that I couldn't help but feel the mission to continue a gentle inn that would be close to such a pure childhood.


 

Jamoo なまいにちにご訪問いただきありがとうございます!



Jamooでは、ご宿泊以外のお客様でも、ご予約いただければ、ヴィーガンガレットランチのお食事をしていただけます。



本日は、


クレソン、マッシュルーム、紫玉ねぎ、フルーツトマトのサラダ

ビーツのソイマヨポテトサラダ


ズッキーニとソイチーズのガレット


とうもろこしと富士山の天然水とゲランドの塩だけで作ったポタージュ



お問い合わせは、0555-62-1339

yamanakajamoo@gmail.comまで


ヴィーガンで、地球🌏を守ろう✨


Hiromi 




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